גורס - לחם תימני

לחם תימני שהיו אוכלים כל הזמן בתימן- מומלץ להכין כל שישי!
90 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

 

  • 1 קילו קמח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 כף מלח שטוחה
  • 1 כף סוכר 
  • 1 כוס שמן
  • 2 כוסות מים פושרים (ועוד כוס במידת הצורך)

אופן ההכנה

  • מערבבים את המצרכים היבשים
  •  מוסיפים את המים 
  • במהלך הלישה מוסיפים את הכפית שמן
  •  נותנים לבצק לנוח עד שהוא תופח, בערך כשעה 
  • במחבת רחבה בלהבה בינונית מחממים כוס שמן 
  • לוקחים חתיכת בצק, משטחים על כף היד ומותחים ליצירת רצועה ארוכה  
  • כאשר השמן רותח מכניסים את הבצק לשמן. הופכים אותם כאשר רואים שהם זהובים ותפוחים.

טיפ של אלופים

“הכי טעים לאכול עם רסק עגבניות וסחוג”. 

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר