גלילות התמרים של סילביה

גלילות מתוקות, מושלמות לצד כוס תה
60 דקות
קינוח

מצרכים

  • חצי קילו קמח רגיל
  • 100 גרם חמאה או מרגרינה
  • כף שמרים יבשים
  • 2.5 כפות סוכר 
  • חצי כף מלח. 

למילוי:

  • בתמרים בוואקום חצי קילו
  • 200 גרם אגוזי מלך קצוצים גס.
  • כפית שטוחה קינמון

אופן ההכנה

הבצק:

  • נלוש את החומרים של הבצק למעט המלח שנוסיף אותו בסוף לאחר כמה דקות של לישה.
  • סה”כ יש ללוש את הבצק כעשר דקות ולשים בקערה משומנת שיכפיל את נפחו.
  • לאחר שהבצק תפח נחלק ל-3 חלקים,
  • כל חלק נרדד ונמרח מהמילוי ונגלגל לרולדה
  • אפשר לחתוך כבר מראש למטבעות לפני האפייה.
  • לאפות 15 דקות ב-180 מעלות.

המילוי:

  • מחממים את התמרים בסיר עם מעט מים כדי לדלל את העיסה ושיהיה אפשר למרוח. אפשר גם במיקרו בקערה מתאימה
  • מוסיפים קינמון
  • מערבבים, מחכים שיתקשרר קצת ומורחים

טיפ של אלופים

אם אין אפשר להשתמש בממרח תמרים במקום תמרים בוואקום.

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר