גלילת תפוחי אדמה במילוי פירה

רולדת תפוחי אדמה נימוחה וטעימה
90 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

לגלילה:

  •  8 תפוחי אדמה בינוניים
  • צרור פטרוזיליה
  • 3 ביצים
  • 1 בצל
  • חצי כפית פלפל שחור

המילוי:

  • 3 תפוחי אדמה
  • 2 בצל
  • כפית מלח 1
  •  חצי כפית פלפל שחור
  • כפית שטוחה פפריקה מתוקה 1

אופן ההכנה

הגלילה:

  • מבשלים את התפו”א אדמה במים חמים כשעה
  • מגרדים תפוחי אדמה בפומפיה מוסיפים ביצים וצרור פטרוזיליה קצוץ ומתבלים במלח ופלפל.
  • משטחים את התערובת על נייר אפייה בתבנית לתנור ומכניסים לחצי שעה.
  • לאחר חצי שעה נותנים להתקרר

המילוי:

  • 3 תפוחי אדמה מבושלים, בנפרד בצל מטוגן, כששניהם מוכנים מערבבים אותם על מלח, פלפל, כמון ופפריקה.
  • שמים בתחילת הרולדה ומגלגלים, מכניסים לתנור לעוד 15 דקות. 

טיפ של אלופים

להגיש חם

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר