הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
Menu
הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
Menu
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
מתכונים
Search for:
Search for:
גפילטע פיש בטעם של פעם
גפילטע פיש פולני מנצח שחובה להכיר
90 דקות
מנה ראשונה
Previous
Next
מצרכים
מצרכים ל-30 קציצות
350-400 גרם קרפיון טחון (ללא עור ועצמות)
2 בצלים גדולים
1 גזר מגורד דק בפומפייה
1 ביצה קשה מרוסקת דק בפומפייה
1 ביצה טרייה לא מבושלת
3 כפות קמח מצה
כף מלח
פלפל לבן 2 כפות
סוכר 2 כפות
אופן ההכנה
מרסקים את הבצל
מנקזים את הנוזל מהבצל המרוסק
מערבבים טוב את כל החומרים
מעבירים לשעתיים לפחות למקרר להתגבשות.
עם ידיים רטובות יוצרים קציצות שטוחות
יש להביא בחשבון שהקציצות תופחות בציר בגלל קמח המצה שבמסה
מבשלים כשעה.
לאחר גמר הבישול ורק כשהקציצות קרות, מעבירים לכלי לאחסון במקרר
לאחר שהייה של מספר שעות במקרר הקציצות יהיו מגובשות.
טיפ של אלופים
עוד מהמתכונים שלי