גפילטע פיש בטעם של פעם

גפילטע פיש פולני מנצח שחובה להכיר
90 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

מצרכים ל-30 קציצות

  • 350-400 גרם קרפיון טחון (ללא עור ועצמות)
  • 2 בצלים גדולים
  • 1 גזר מגורד דק בפומפייה
  • 1 ביצה קשה מרוסקת דק בפומפייה
  • 1 ביצה טרייה לא מבושלת
  • 3 כפות קמח מצה
  • כף מלח
  • פלפל לבן 2 כפות
  • סוכר  2 כפות

אופן ההכנה

  • מרסקים את הבצל
  • מנקזים את הנוזל מהבצל המרוסק
  • מערבבים טוב את כל החומרים
  • מעבירים לשעתיים לפחות למקרר להתגבשות.
  • עם ידיים רטובות יוצרים קציצות שטוחות
  • יש להביא בחשבון שהקציצות תופחות בציר בגלל קמח המצה שבמסה
  • מבשלים כשעה.
  • לאחר גמר הבישול ורק כשהקציצות קרות, מעבירים לכלי לאחסון במקרר
  • לאחר שהייה של מספר שעות במקרר הקציצות יהיו מגובשות.

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר