דגים ברוטב אדום

נסיכת הנילוס ברוטב עם חלה
60
מנה עיקרית

מצרכים

  • 4 גמבות
  • 1 צרור פטרוזיליה 
  • 1 חבילה גדולה רסק עגבניות
  • 2 כפות גדושות של פפריקה
  • 8 שיני שום
  • 2 כפות כמון
  • 1 כף מלח
  • 1 כוס שמן
  • 7 עגבניות מבושלות וחתוכות 
  • 8 דגים מסוג נסיכת הנילוס 

אופן ההכנה

  • חותכים את הגמבות והעגבניות לחתיכות קטנות.
  • מטגנים בסיר עם שמן זית.
  • מוסיפים את שיני השום וממשיכים לטגן.
  • מוסיפים מעט מים.
  • מוסיפים לסיר את רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את הדגים ומערבבים שוב.
  • מוסיפים את צרור הפטרוזליה קצוץ גס.
  • מבשלים במשך 60 דקוץ.

טיפ של אלופים

אפשר ומומלץ לשים תבלינים בשפע, לא חייב למדוד. המלצת הגשה – לאכול לצד חלה טרייה!

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר