דגים חריפים מרוקאים של סבין

לפי האמרה של סבינה: אם אין דגים חריפים בשבת, פשוט אין ארוחה. את המתכון למדה גם מאימה וגם מחמתה והיא מקנה לה תחושת נעימה של בית.
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 1 פילה מושט
  • 1 ראש שום
  • חצי חבילת פטרוזיליה
  • כפית פפריקה חריפה
  • 4 כפות שמן
  • 1 גמבה
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

  • בסיר, חותכים את הגמבה ומניחים שכבה בתחתית עליה מניחים את הדג
  • מפזרים מעל שום חתוך ופטרוזיליה חתוכה
  • בקערה נפרדת, לערבב תבלינים עם שמן ולצקת הכל על הדגים
  • לכסות ולהרתיח על אש קטנה כשעה
  • מי שאוהב יכול לפזר מעל גרגרי חומוס

טיפ של אלופים

להשתמש רק בירקות טריים ולבשל באהבה

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר