דג בתנור עשיר בטעמים של סבתא פולינה

דג אפוי עם ירקות
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 500 גרם פילה מושט
  • 1 חציל
  • 2 פלפל אדום
  • 1 סלסלת פטריות שמפניון
  • 2 גזרים
  • 2 קישואים
  • 1 בצל לבן
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • קורט כורכום
  • ½ כפית מלח (לפי הטעם)
  • ½ כפית פלפל שחור (לפי הטעם)
  • מעט שמן

אופן ההכנה

  • קולפים את הקישואים והחציל וחותכים את הירקות לרצועות למעט הגזר
  • את הגזר מגרדים בפומפייה בפתחים הקטנים
  • מטגנים מעט כל ירק בנפרד עם מעט שמן לאחר מכן מניחים אותם יחד בסיר
  • בנפרד, מבשלים את הדג לכ-20 דקות בתנור, ולאחר 20 דקות מעבירים אותו אל הסיר עם הירקות לעוד כ-30 דקות ורק אז מוסיפים את התבלינים

טיפ של אלופים

“להנות משפע הירקות שיש במדינת ישראל כיוון שלא היה שפע שכזה באוקראינה”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר