דג מרוקאי קלאסי של אמא רחל

דג נסיכה / ברמונדי ברוטב אדום חריף
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 500 גרם דג נסיכה / ברמונדי
  • 2 פלפלים
  • 2 גמבות
  • 1 פלפל אדום חריף
  • 2 שיני שום
  • צרור כוסברה
  • שמן
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית כורכום
  • מלח
  • צרור פטרוזיליה
  • מים

אופן ההכנה

  • משרים את הדג יום לפני במלח וקצת לימון
  • חותכים לרצועות את הפלפלים והגמבות
  • קוצצים את הכוסברה והפטרוזיליה
  • כותשים את שיני השום
  • למחרת השריית הדג, מסדרים בסיר את השום הפלפלים והגמבות
  • שוטפים את הדג מהמלח ומניחים בסיר עם העור כלפי מטה
  • מפזרים מעל את הפטרוזיליה והכוסברה
  • בכלי נפרד מערבבים את הפפריקה, הכורכום ושמן (לפי העין)
  • מניחים את הסיר על הגז ושופכים את רוטב התבלינים מעל
  • ברגע שהסיר רותח מנמיכים את האש ומדי פעם מרטיבים את הדג עם מעט שמן ומים

טיפ של אלופים

“לאכול עם חלה!”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר