דחאריג' - קובה בורגול ערבי ברוטב יוגורט

קובה בורגול צמחוני מהכפר ברוטב יוגורט רענן
90 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

לדחאריג’:

  •  חצי קילו בורגול דק
  • 2 כפות פטרוזיליה חתוך דק 
  • 2 כפות בזיליקום 
  • 1 בצל חתוך דק
  • חצי כף כמון
  • 1 כפית פלפל שחור
  • כפית פפריקה מתוקה 
  •  1 כף שמן זית
  • מים לפי הצורך
  • כפית מרדקוש דק (אזוב תרבותי מיובש)

לרוטב יוגורט המבושל:

  • 3 כוסות יוגורט מסוננים בתוך מסננת
  • 1 כוס מים
  • 1 כפית זעפרן
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

דחאריג’:

  • משרים את הבורגול במים פושרים חצי שעה
  • מסננים ומעברים לקערה גדולה
  •  מוסיפים לקערה את כל החומרים ולשים עד שהתערובת חלקה אז מוסיפים 2 כפות קמח , אפשר ללוש את החומרים במיקסר ואחר כך ללוש את זה ביד
  • אחרי זה עושים כדורים כמו גולות , מכאן השם דחאריג’ או גולות
  • מערבבים את כל המצרכים של הרוטב , ומערבבים כל הזמן בכיוון אחד עד שהיוגורט מתחיל לרתוח
  • לאחר הרתיחה מוסיפים את הדחאריג’ , ומבשלים על אש גבוהה ל-10 דקות או עד שהדחאריג’ צפים על פני היוגורט אז תדעו שזה מוכן

טיפ של אלופים

אפשר למלא את הכדורים בבשר כמו קובה , ומבשלים באותה דרך וזה נקרא קובה בלבן

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר