"דרניקי" – לביבות תפוחי האדמה של ולדימיר וגלינה

לביבות תפוחי אדמה ובצל
30 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 4 תפוחי אדמה
  • 1 בצל לבן
  • 1-2 כפות קמח גדושות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן קנולה לטיגון
  • 1 מכל שמנת

אופן ההכנה

  • בעזרת פומפייה, מגרדים את תפוחי האדמה (בפתחים הקטנים ביותר) ואת הבצל עד שנוצרת עיסה צפופה
  • מסננים את המים מהעיסה
  • מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם ומוסיפים מעט קמח על מנת להסמיך את העיסה
  • מוסיפים מעט מהשמנת אל התערובת ומערבבים הכל יחד היטב
  • במקביל מחממים שמן במחבת
  • מהתערובת יוצקים לביבות ומניחים אותן בשמן החם בזהירות ועד להשחמה ומטגנים על אש בינונית

טיפ של אלופים

“ניתן להגיש עם שמנת או חמשה כדי להעשיר את הטעמים”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר