הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
Menu
הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
Menu
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
מתכונים
Search for:
Search for:
הגונדי של שרה
כופתאות חומוס וחזה עוף במרק ירקות
90 דקות
מנה עיקרית
Previous
Next
מצרכים
לגונדי:
1 כוס חומוס קלוי טחון (כמו קמח)
500 גרם חזה עוף טחון
1 בצל לבן מגורד
¾ כפית מלח שטוחה
½ כפית פלפל שחור שטוחה
½ כפית הל שטוחה
2 כפות שמן
½ כפית כורכום שטוחה
2 שיני שום כתושות
למרק:
¾ כפית מלח שטוחה
½ כפית פלפל שחור שטוחה
½ כפית כורכום שטוחה
1 כוס גרגרי חומוס מושרים ומבושלים
5-6 כוסות מים (לפי גודל הסיר)
בצל קטן חתוך לחתיכות קטנות
אופן ההכנה
לערבב היטב בקערה את כל מצרכי הקציצות (הגונדי). להוסיף מים במידת הצורך
להניח את התערובת במקרר לכשעתיים
בזמן שהתערובת ממתינה במקרר – מרתיחים סיר עם מים
אל המים הרותחים מוסיפים מלח, פלפל שחור, כורכום, בצל ואת גרגרי החומוס ומבשלים ל-15 דקות
מוציאים את תערובת הקציצות (הגונדי) מן המקרר ויוצרים כדורים
מניחים את הכדורים בזהירות במרק ומבשלים לעוד כ-40 דקות
טיפ של אלופים
“ניתן להוסיף ירקות נוספים למרק”
עוד מהמתכונים שלי