הדורו של טליה

תבשיל עוף עם בצל ותבלינים
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 500 גרם חלקי עוף (כרעיים, רגליים, כנפיים)
  • ביצים (כמספר הסועדים)
  • 2 בצל
  • 2 כפות פפריקה
  • 1 כף כוסברה טחונה
  • 1 כף כמון
  • 1 כף פלפל שחור
  • 1 כף כורכום
  • 2 כפות שום כתוש
  • מלח לפי הטעם
  • שמן לפי הצורך
  • 3 תפוחי אדמה

אופן ההכנה

  • חותכים את הבצל לקוביות קטנות
  • מטגנים את הבצל בסיר
  • מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב, מוסיפים מעט מים וממתינים
  • בנפרד: שוטפים את העוף במים עם לימון ומלח
  • לאחר שמוסיפים את המים לסיר מוסיפים את העוף
  • לאחר כ-15 דקות מוסיפים את השום ואת הביצים (כמו שהן, כדי שיהפכו לקשות) ומוסיפים עוד מים עד שהעוף מכוסה ומבשלים לעוד כ-30 דקות. ניתן להוסיף מלח

טיפ של אלופים

“מנה שמתאימה לשבתות וחגים ומציפה געגועים לאמא”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר