הזלביה של רחל

בצק מטוגן תימני מסורתי שנהוג לאכול עם סחוג ורסק ואפשר גם ללא תוספות
חצי שעה
מנה ראשונה

מצרכים

  • 1 קילו קמח 
  • 1 קוביה שמרים טריים 
  • 1 כפית מלח 
  • 3 כוסות מים (תלוי בבצק)
  • 1 כף סוכר

אופן ההכנה

 

  • לערבב את כל הרכיבים
  • הבצק צריך להיות בינוני, כמו של עוגות
  • להניח לבצק לתפוח 
  • אחרי התפיחה לעבד שוב בידיים 
  • שוב להתפיח 
  • לשמן את הידיים עם שמן שלא ידבק
  • לקרוץ עיגולים קטנים מהבצק ולשים על המחבת עם שמן

טיפ של אלופים

  • לאכול ליד רסק עגבניות וסחוג. רחל אוהבת לאכול את זה בלי כלום

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר