החריימה והקוסקוס של רותי

דגי מושט ברוטב אדום חריף
90 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 6 דגי מושט ללא עור
  • ראש שום
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית קוריה
  • פלפלים חריפים – לפי הטעם והיכולת 😊
  • 4 כוסות סולת
  • 4 כוסות מים
  • שמן – כמה שצריך
  • מלח
  • קופסת רסק עגבניות גדולה

אופן ההכנה

  • משרים את הדגים במלח לכחצי שעה
  • כותשים את השום ושמים בקערה, אל הקערה מוסיפים קורט מלח ופפריקה
  • מחממים שמן במחבת ומוסיפים את השום והפפריקה
  • לאחר כמה דקות מעבירים את השום והפפריקה לסיר. אל הסיר מוסיפים את רסק העגבניות, קצת מים ואת הקוריה
  • לאחר כ-7 דקות מוסיפים אל הסיר את הדגים ומנמיכים את האש לאש קטנה וסוגרים במכסה
  • בזמן שהדגים מתבשלים מכינים את הקוסקוס

טיפ של אלופים

רותי כותשת את השום עם פפריקה ומלח במכתש ועלי ומשתמשת בפלפלים חריפים שלמים ומיובשים ומפוררת אותם לתוך הרוטב.

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר