הכבד הקצוץ והפירה הרך של סבתא טובה

כבד הודו קצוץ ופירה תפוחי אדמה ובטטה
120 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 3 קילו כבד הודו/ עוף
  • ½ 1 קילו בצל לבן
  • 2 בצלים סגולים
  • 1 ביצה קשה
  • 2 בטטות
  • 3 תפוחי אדמה
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן לטיגון
  • מים
  • 1 כפית אבקת מרק עוף

אופן ההכנה

  • קוצצים את הבצלים ומטגנים אותם יחד
  • מטגנים את הכבד ולאחר מכן קוצצים או טוחנים אותו
  • מוסיפים אל הכבד את הביצה הקשה, את הבצל המטוגן (משאירים חלק מהבצל הטוגן לפירה), מלח ופלפל לפי הטעם
  • לפירה: מבשלים את תפוחי האדמה והבטטה במים עד שמתרככים
  • מועכים טוב טוב עד לקבלת עיסה אחידה
  • מוסיפים אל הפירה את הבצל המטוגן הנותר, מלח וכפית אבקת מרק עוף

טיפ של אלופים

“להכין עם הרבה בצל מטוגן, שיהיה כמו ריבה”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר