המרק התימני האהוב של סבתא ציפורה

מרק עוף וירקות עם חוויאג’
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 500 גרם עוף (כרעיים, כנפיים, רגליים) נקי
  • 2 תפוחי אדמה
  • 2 גזרים
  • 2 בצלים
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1 כפית חוויאג’
  • מלח לפי הטעם
  • מים

אופן ההכנה

  • מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה, הגזרים והבצל ושמים בסיר מרק עמוק
  • אל הסיר מוסיפים את חלקי העוף ומעט שמן ומערבבים הכל היטב
  • אל הסיר מוסיפים מים, עד שכל תכולת הסיר (הירקות והעוף) מכוסים
  • קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה ומוסיפים לסיר ומערבבים
  • מוסיפים את אבקת מרק העוף והחוויאג’ (ותבלינים נוספים במידת הצורך ולפי הטעם) ומבשלים לעוד כ-50 דקות

טיפ של אלופים

“להגיש חם ולאכול עם חלה בצד ולטבול אותה במרק. מנה שאהובה על כל המשפחה”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר