המרק התימני של אורה

המנה הקבועה של שישי בצהריים
שעה ורבע
מנה עיקרית

מצרכים

  • 1 כפית מלח בישול
  • 5 חתיכות של ירכיים ושוקיים ללא עור
  • 5 תפוחי אדמה
  • 1 בצל שלם
  • 5-6 שיני שום
  • 1  ‘כף חוואיג
  • 2 כפות אבקת מרק
  • חצי צרור כוסברה

אופן ההכנה

  • להרתיח מים בסיר כך שימלאו שלושת רבעי מהסיר
  • להוסיף  מלח
  • להכניס את חתיכות העוף לסיר
  • לקלף את תפוחי האדמה ושיני השום ולחתוך אותם לחתיכות בגודל בינוני
  • להוסיף את תפוחי האדמה, השום והבצל השלם לסיר
  • להנמיך את האש
  • להוסיף את החוואיג’ ואבקת המרק
  • לערבב ולבשל כשעה
  • לטחון את הכוסברה
  • לקראת סוף הבישול להוסיף את הכוסברה הטחונה

טיפ של אלופים

  • לטחון את הכוסברה מראש
  • ניתן להוסיף לכוסברה מעט שום ובצל ולטחון הכל יחד ואז לערבב פנימה למרק ולערבב עד שזה נספג

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר