הסופריטו של סבתא חנה – מאכל הדגל במטבח הספרדי – יהודי

תבשיל כרעי עוף ותפוחי אדמה מטוגנים
120 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 5 כרעיים
  • מלח (לפי הטעם)
  • 1 כפית פלפל שחור שטוחה
  • קורט חוויג’ למרק
  • 1 בצל לבן
  • 5 תפוחי אדמה
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • קולפים וחותכים את תפוחי האדמה
  • בסיר רחב ונמוך, מחממים את השמן על אש גבוהה
  • כשהשמן רותח, מניחים בזהירות את תפוחי האדמה בסיר
  • בזמן שתפוחי האדמה מטגנים, חותכים את הבצל ומוסיפים לסיר
  • מנמיכים את האש ומוסיפים את כרעי העוף והתבלינים ומבשלים לעוד כשעה וחצי

טיפ של אלופים

“לבשל מתוך שמחה ואהבה. ‘טוב ארוחת ירק ואהבה שם משיר אבוס ושנאה בו’. למנה הוספנו גם אורז לבן”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר