הפיש אנד צ'יפס של אודרי

אודרי מציגה לנו את המאכל הכי פופולרי ברחוב האנגלי במתכון מיוחד משלה
30 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  •  דג פילה אמנון 1
  • 1 חבילת פירורי לחם
  •  1 כוס קמח
  • 2 ביצים
  • 5 תפוחי אדמה
  • מלח כפית 1 שטוחה
  • קורט פלפל

אופן ההכנה

לדגים:

  • משרים את הדג למשך שעה במים ולימון כדי להוציא את הריח
  • לאחר מכן סוחטים את המים העודפים
  •  מערבבים את הקמח ,מלח ופלפל שחור
  • מעבירים את הדג לקערה עם הקמח ומצפים משני הכיוונים
  • אח”כ טובלים בביצים הטרופות
  • ומשם מעבירים לקרעה של פירורי הלחם
  • מהדקים את הפירוירם עם היד
  • מחממים במחבת שמן כשהוא מגיע לרתיחה ומכניסים את הדג המצופה
  • .הופכים  צד כשאר מתחיל לקבל גוון שחום קל

לצ’יפס:

  • קלפים את התפו”א ומשרים למשך שעה שקערה עם מים פושרים
  • מייבשים ממים במגבת ואז מכנסים לטיגון ראשון- של 5-10 דק
  • מוציאם את הצ’יפסים לקערה ונותנים להם להתקרר ואז מכניסים שוב לשמן הרותח כדי לקבל צ’יפס קראנצ’י

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר