הפסטלים של רחל

קציצות תפוחי אדמה מרוקאיות
60 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 3 תפוחי אדמה
  • 1 ביצה
  • 1 כפית כורכום שטוחה
  • חופן כוסברה
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • ½ כוס שמן

אופן ההכנה

  • מבשלים את תפוחי האדמה עם הכורכום במים רותחים עד שמתרככים
  • מסננים את המים ומחכים מעט שתפוחי האדמה יתייבשו
  • מועכים את תפוחי האדמה לקבלת פירה
  • קוצצים את חופן הכוסברה ומוסיפים אל תפוחי האדמה יחד עם התבלינים
  • מוסיפים ביצה ומערבבים את התערובת היטב
  • מניחים את התערובת במקרר לכ-15 דקות
  • לאחר שהתערובת יצאה מהמקרר יוצרים “קציצות” ומועכים אותן מעט ומטגנים במחבת

טיפ של אלופים

“שמים כורכום במי הבישול של תפוחי האדמה”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר