הקובנה של מזל

בגיל 4 מזל “הכניסה את היד לסיר”, הכינה קובנה חמה וטעימה, ומאז היא מכינה אותה בכל שבוע לכל הילדים והחברים שלה
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 50 גר שמרים יבשים
  •  חצי כוס מים
  •  חצי קילו קמח
  •  1 כפית מלח שטוחה
  •  3 כפות סוכר
  •  1 קילו קמח
  •  1 חבילת מרגרינה
  •  חצי כוס שמן צמחי

אופן ההכנה

  • מערבבים את השמרים עם חצי כוס מים
  • מנפים חצי קילו קמח
  • מוסיפים לקמח את המלח
  • מערבבים את כל הרכיבים מעלה יחד
  • מוסיפים עוד חצי כוס מים לתערובת
  • מערבבים היטב
  • משמנים את סיר הקובנה
  • לשים את הבצק ומחלקים אותו ל-4 חתיכות
  • מניחים בסיר הקובנה חתיכה מעל חתיכה
  • סוגרים את מכסה הסיר
  • מניחים בצד ונותנים לבצק לעלות
  • מחממים תנור על 150 מעלות
  • ממתינים עד השחמה של הבצק
  • אופים כשעה

טיפ של אלופים

ניתן להכניס מזלג בעת האפייה לבדוק האם הבצק נאפה טוב והשחים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר