הקציצות האהובות של אמא אהובה

קציצות בשר בקר ברוטב עגבניות עם אורז
90 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 1 קילו אורז בסמטי
  • 3 בצלים
  • 200 גרם בשר בקר טחון
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • מלח (לפי הטעם)
  • שמן לטיגון
  • 1 כפית כורכום שטוחה
  • 1 כף פפריקה מתוקה שטוחה
  • 1 קופסת רסק עגבניות (מוטי)
  • 200 גרם קמח מצה

אופן ההכנה

  • חותכים את שני בצלים לחתיכות קטנות ומטגנים בסיר עם מעט שמן
  • בקערה, שמים את הבשר יחד עם בצל קצוץ וקמח המצה ומערבבים היטב
  • בצד, מכינים סיר עם אורז ומלח
  • אל הבצל המטוגן מוסיפים את קופסת ה”מוטי”, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה והכורכום ומערבבים היטב. חשוב שהרוטב יהיה דליל יחסית, במידת הצורך מוסיפים עוד קופסת “מוטי”
  • מתערובת הבשר יוצרים עיגולים ושמים בסיר הרוטב ומבשלים לעוד כשעה

טיפ של אלופים

“קמח מצה חשוב כי הוא עוזר לייצב את הקציצה”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר