השורבה של מרים

מרק עם עוף ואורז אדמדם
90 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 1 בצל לבן גדול
  • 500 גרם כנפיים או גרונות
  • 1 שורש סלרי יחד עם העלים
  • 2 עגבניות קצוצות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • ½ כפית מלח שטוחה
  • ½ כפית פלפל שחור שטוחה
  • 1 כף אבקת מרק
  • ½ כוס אורז
  • מעט שמן

אופן ההכנה

  • קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר עם שמן עד להזהבה
  • אל הסיר מוסיפים את העוף (הכנפיים או הגרונות) וצורבים אותו
  • מוסיפים את העגבניות הקצוצות
  • מוסיפים את רסק העגבניות יחד עם התבלינים (את התבלינים ניתן להוסיף לפי הטעם) יחד עם מים (בין ליטר לשני ליטרים. תלוי בגודל הסיר) עד לכיסוי העוף
  • מוסיפים אל התבשיל את האורז ומבשלים לעוד כשעה
  • לאחר כשעה מוסיפים את הסלרי ומורידים את האש לאש קטנה ומבשלים לעוד כ-15 דקות

טיפ של אלופים

“אוכל עושים באהבה”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר