לשטוף היטב ולקצוץ את כל עשבי התיבול, לשים בקערה ולהוסיף את הביצים ולערבב.
להוסיף את הכורכום,המלח והפלפל לערבב ולהניח בצד.
במחבת בינונית להוסיף שמן זית/חמאה ולחמם על אש בינונית-גדולה עד שהחמאה נמסה או שהשמן זית מתחמם קצת,
לאחר כמה דק מרימים מעט את שולי החביתה, ובעזרת תרווד הופכים את החביתה וממתינים עוד דקה לבערך.
הסוד בחביתת ירק היא להשתמש בכמה שיותר ירקות שיתנו מרקם של פשטידה לחביתה
התרומה שלכם חשובה לנו!
בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.
בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:
6 ש”ח
42 ש”ח
74 ש”ח
128 ש”ח
סכום אחר