עדנה ציוני

חביתת ירק ועלי תיבול
15 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • חבילת נענע יבשה
  • חבילת כוסברה
  • חבילת פטרוזיליה
  • חבילת בצל ירוק
  • 3-4 ביצים
  • רב כפית כורכום
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • כף שמן זית/ כף חמאה

אופן ההכנה

לשטוף היטב ולקצוץ את כל עשבי התיבול,  לשים בקערה ולהוסיף את הביצים ולערבב.

להוסיף את הכורכום,המלח והפלפל לערבב ולהניח בצד.

במחבת בינונית להוסיף שמן זית/חמאה ולחמם על אש בינונית-גדולה עד שהחמאה נמסה או שהשמן זית מתחמם קצת,

לאחר כמה דק מרימים מעט את שולי החביתה, ובעזרת תרווד הופכים את החביתה וממתינים עוד דקה לבערך.

 

טיפ של אלופים

הסוד בחביתת ירק היא להשתמש בכמה שיותר ירקות שיתנו מרקם של פשטידה לחביתה

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר