טפלק פרסי

מתכון שעובר מדור לדור של קציצות תפוחי אדמה שרוצים לחטוף ולאכול ישיר מהמחבת
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 5 תפוחי אדמה
  • 1 בצל
  • צרור נענע
  • 1 ביצה
  • 4 כפות קמח מצה
  • כפית מלח 1
  • קורט פלפל
  • כמון כפית 1
  • 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • לקלוף את תפוחי האדמה, ולבשל אותם בסיר עד לריכוך
  • לאחר הבישול לסנן ולהכין מתפוחי האדמה פירה
  • לגרד את הבצל ולהוסיף אותו לעיסה
  • לקצוץ את הנענע ולהוסיף אותה לעיסה
  • להוסיף לתערובת גם את הביצה ואת קמח המצה
  • לתבל
  • במחבת לטגן היטב כף גדושה של התערובת משני הצדדים

טיפ של אלופים

להכין תמיד את האוכל באהבה גדולה

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר