כוסמת

תוספת שאפשר לאכול ליד כל מנה עיקרית במקום אורז
20 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 1 כוס כוסמת 
  • 1 1/2 כוסות מים 
  • ½ כפית מלח
  • 1 בצל
  • שמן לטיגון

 

אופן ההכנה

  • לטגן מעט את הכוסמת בסיר בינוני
  • להוסיף מים ומלח
  •  לבשל על אש גדולה עד רתיחה
  • להנמיך את האש ולכסות את הסיר שלושת רבעי 
  • לבשל כ 20 דקות עד שכל המים נספגו והכוסמת רכה 
  • להוסיף מעל קצת שמן 
  • לטגן בצל קצוץ וכשהוא מוכן לערבב את הבצל והכוסמת 

טיפ של אלופים

  • אפשר להוסיף חלב רתוח – במקום המים שמים חלב או לשפוך מעל חלב רתוח. 
  • לאכול בתור תוספת למנה עיקרית כשרוצים לגוון  

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר