לביבות הלטקס של רוזה

לביבות תפוחי אדמה ובצל מטוגנות
40 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 10 תפוחי אדמה לא גדולים
  • 2 ביצים
  • 1 בצל קטן
  • 2-3 כפות קמח
  • מלח לפי הטעם

 

אופן ההכנה

  • מגדרים את תפוח האדמה לתוך קערה
  • מגרדים את הבצל 
  • שמים במסננת אחרי סינון 
  • שופכים את המים שהצטברו 
  • לוקחים עמילן ומוסיפים אותו לקערה עם תפוח האדמה והבצל 
  • מוסיפים ביצים קמח ומלח 
  • מערבבים
  • להשאיר ל-5-10 דקות ליצור לביבות בגודל הרצוי ולטגן

 

טיפ של אלופים

“הכי טעים לאכול עם שמנת”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר