לביבות תפוחי האדמה של צביה

לביבות תפוחי אדמה ובטטה
30 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 3 תפוחי אדמה גדולים
  • 1 בטטה בינונית
  • 1 בצל לבן
  • 2 בצל ירוק
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • ½ שקית אבקת אפייה
  • 1 כף אבקת מרק בצל
  • ¼ כפית פלפל לבן
  • ½ כוס שמן

אופן ההכנה

  • מבשלים את תפוחי האדמה יחד עם הבטטה במים רותחים עד שאלו מתרככים
  • מגרדים את תפוחי האדמה והבטטה בפומפייה
  • קוצצים את הבצלים ומוסיפים את תפוחי האדמה והבטטה ומערבבים
  • מוסיפים את הביצים, הקמח והתבלינים את התערובת
  • יוצרים “קציצות” ומועכים אותן ומטגנים

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר