לזניה ביתית של מרגלית

לזניה חלבית וטעימה במיוחד של מרגלית ניזרי
90
מנה עיקרית

מצרכים

  • תבנית גדולה
  • 1 חבילה של דפי לזניה
  • 2 קוטג׳
  • חצי קילו גבינה לבנה
  • 750 גרם גבינה בולגרית
  • 1 קופסת עגבניות מקולפות
  • 3 שיני שום
  • 1 כפית אורגנו
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל
  • 4 ביצים

אופן ההכנה

  • פורסים שכבה ראשונה של דפי לזניה בתבנית
  • בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות יחד, העגבניות והתבלינים
  • מורחים שכבה על דפי הלזניה ומפזרים גבינה צהובה 
  • וכך ממשכים כמה שכבות שרוצים
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ולמכניסים לחצי שעה
  • מוציאים כאשר הלזניה שחומה ויפה

טיפ של אלופים

לשים גבינות בלזניה מכל הלב, בזמן הפנוי לכתוש שום ולהכניס למקפיא ולהשתמש בעת הצורך.

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר