לחוח עם סמנה

מעדן של פיתה תימנית עם סמנה מותכת שמומלץ להגיש עם מרק
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

ללחוח:

  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות מלח
  • חצי ליטר מים פושרים
  • 4 כפות שמן צמחי

לסמנה:

  • 200 גרם חמאה
  • 1 כף חילבה טחון

אופן ההכנה

ללחוח:

  • מערבבים את המים הפושרים עם השמרים
  • מוסיפים סוכר ומערבבים
  • לאחר מכן מוסיפים לתערובת את הקמח והמלח
  • לשים היטב עד לקבלת בצק אחיד
  • מניחים בצד ונותנים לבצק לתפוח כשעתיים
  • עם מצקת מניחים במחבת עם שמן ומטגנים

לסמנה:

  • בסיר, מבשלים את החמאה על אש קטנה
  • קולים את החילבה ומפזרים מעל החמאה

טיפ של אלופים

ניתן להגיש גם עם לבן

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר