לטקעס- לביבות תפוחי אדמה

לביבות טעימות מתפוחי אדמה ובצל שכיף לאכול כל השנה
20 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 4 תפוחי אדמה
  • 1 בצל
  • 3 ביצים
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל
  • 2 כפות קמח
  • שמן זית לטיגון

 

אופן ההכנה

  • לגרד בפומפיה גסה את תפוחי האדמה והבצל
  • להוסיף לתפוחי האדמה והבצל 3 ביצים, מלח ופלפל ולערבב
  • להוסיף 2 כפות קמח, לערבב ולבדוק את המרקם
  • לחמם שמן במחבת, להכניס את הבלילה של הלביבות עם כף ולטגן משני הצדדים מספר דקות
  • להוציא מהמחבת ולהניח על נייר סופג

טיפ של אלופים

זהו מתכון לכ10 לביבות ואם מכינים אותן באהבה אז הטעם מובטח

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר