לימונים כבושים כתוספת משדרגת לכל ביס וטעימה

לימונים כבושים בטעם כובש ששינו את צבעם מצהוב בוהק לכתום מושך
90 דקות
סלטים

מצרכים

  • 10 לימונים
  • 3 כפות מלח
  • 1 כף גדושה פפריקה מתוקה
  • ¼ כפית פפריקה חריפה
  • 4 שיני שום
  • מיץ מ 1 לימון
  • ¾ – ½ כוס מים
  • 4-5 כפות שמן

 

אופן ההכנה

  • לפרוס את הלימונים לחצי ואז לפרוסות
  • לשים את המלח בצלחת ולטבול את הלימונים במלח
  • להכניס את הלימונים לצנצנת ולהניח להם להגיר נוזלים
  • לערבב את השמן עם מיץ הלימון, פפריקה מתוקה, הפפריקה החריפה
  • לפרוס לפרוסות דקיקות את שיני השום
  • לשפוך על הלימונים שבצנצנת את תערובת הנוזלים והתבלינים
  • להוסיף לצנצנת את פרוסות השום
  • לסגור היטב את הצנצנת למשך שבוע-שבועיים ל”מנוחה”
  • מדי פעם לנער את הצנצנת
  • בחורף ניתן לאחסן את הצנצנת בטמפרטורת החדר
  • לאחר פתיחה לאחסן במקרר

טיפ של אלופים

* את הלימונים הכבושים אוכלים כתוספת לצד כל ארוחה.

* הם טעימים גם כתוספת לכריך

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר