מג'דרה בסגנון סורי

תבשיל אורז עם עדשים ובצל מטוגן
50 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 2 כוסות אורז
  • 2 כוסות עדשים חומים (לא חייבים להשרות)
  • 1 כפית מלח 
  • 1/2 כפית פלפל
  • ¼ כפית כמון 
  • 2 בצלים חתוכים לרצועות 

 

אופן ההכנה

 

  • לבשל את העדשים במים כדי שיתרככו 20 דקות בסיר עם מים שמכסים ועוד קצת ומלח.
  • לשטוף את האורז ולסנן 
  • לשפוך את האורז לסיר של העדשים מבלי לסנן ולהוסיף עוד מים שיכסו את האורז
  • לבשל על אש נמוכה עוד חצי שעה 
  • להוסיף מלח ופלפל
  • לטגן את הבצלים עד להזהבה 
  • לשפוך את האורז והעדשים לקערה גדולה
  • להוסיף את הבצל ולערבב

טיפ של אלופים

  • לאכול ליד עם לבן, יוגורט עם מלפפונים ונענע.

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר