הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
Menu
הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
Menu
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
מתכונים
Search for:
Search for:
מחאמר- חצילים ממולאים
מאכל חגיגי שנהוג לאכול בסוכות ובפסח. חצילים אפויים, ממולאים בחזה עוף בצל וירק
מנה עיקרית
Previous
Next
מצרכים
4 חצילים חתוכים לרבעים
1 בצל קצוץ
2 ביצים
חבילת פטרוזיליה
חבילת כוסברה
1 קילו עוף טחון
חצי כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור טחון
1 כפית מלח
1 כף אבקת מרק
אופן ההכנה
לטגן את הבצל הקצוץ עד להשחמה
לרוקן את התוכן של החצילים ולחתוך אותו לקוביות קטנות
לטגן את קוביות החציל והעוף הטחון יחד עם הבצל עד שהכל רך
להוסיף את הפטרוזיליה והכוסברה
בסוף הטיגון, אחרי שהכל מבושל ורך לתת לזה להתקרר
אחרי שמתקרר להוסיף את הביצים ואת המלח, הפלפל ואבקת המרק
למלא את החצילים ולאפות בתנור כחצי שעה
טיפ של אלופים
להגיש בצד סלט ירקות קצוץ
לשים מעט לימון מעל החציל אחרי שיוצא מהתנור
באותו מילוי אפשר למלא גם תחתית ארטישוק
עוד מהמתכונים שלי