מחאמר- חצילים ממולאים

מאכל חגיגי שנהוג לאכול בסוכות ובפסח. חצילים אפויים, ממולאים בחזה עוף בצל וירק
מנה עיקרית

מצרכים

  • 4 חצילים חתוכים לרבעים
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 ביצים
  • חבילת פטרוזיליה
  • חבילת כוסברה
  • 1 קילו עוף טחון
  • חצי כפית כורכום
  • חצי כפית פלפל שחור טחון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף אבקת מרק

אופן ההכנה

  • לטגן את הבצל הקצוץ עד להשחמה
  •  לרוקן את התוכן של החצילים ולחתוך אותו לקוביות קטנות
  • לטגן את קוביות החציל והעוף הטחון יחד עם הבצל עד שהכל רך
  • להוסיף את הפטרוזיליה והכוסברה
  • בסוף הטיגון, אחרי שהכל מבושל ורך לתת לזה להתקרר
  • אחרי שמתקרר להוסיף את הביצים ואת המלח, הפלפל ואבקת המרק
  • למלא את החצילים ולאפות בתנור כחצי שעה

טיפ של אלופים

  • להגיש בצד סלט ירקות קצוץ
  • לשים מעט לימון מעל החציל אחרי שיוצא מהתנור
  • באותו מילוי אפשר למלא גם תחתית ארטישוק

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר