מטבוחה לכבוד שבת

סלט מטבוחה בסגנון טריפולתאי.
כשעה
מנה ראשונה

מצרכים

  • 8 עגבניות
  • 5 פלפלים חריפים
  • 6 שיני שום
  • חצי כף מלח
  • 4-6 כפות שמן

אופן ההכנה

  • חותכים את העגבניות, השום והפלפלים דק שמים את הכל במחבת ועל זה שופכים את השמן והמלח.
  •  מבשלים על אש גבוהה ומערבבים כל הזמן עד שהתבשיל מצטמצם, בערך חצי שעה. 
  • מקררים ואוכלים קר עם חלה.

טיפ של אלופים

אוכלים כנשנוש לפני שבת.

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר