מעסובה

טורטיה תימנית שכיף לאכול עם דבש, סוכר או שוקולד
15 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 3-4 כוסות קמח 
  • 1 כוס מים 
  • 1 ביצה
  • 2 כפות סוכר 
  • ¼  כפית מלח
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • לערבב הכל ביחד שיהיה בצק דליל ורך 
  • לחמם שמן רגיל במחבת, שתהיה חמה מאוד
  • לשפוך פנימה את הבלילה בעובי כמו של פנקייק
  • להפוך צד כך ששני הצדדים יטוגנו

טיפ של אלופים

  • למרוח על המעסובה סוכר, או דבש או שוקולד
  • לפורר את המעסובה בידיים ואז להוסיף סוכר ולאכול

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר