הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
Menu
הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
Menu
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
מתכונים
Search for:
Search for:
מפרום תפוחי אדמה ובשר
המתכון של ליאורה למאכל הטריפוליטאי האהוב והמוכר, אותו היא הכינה עם אימה וכיום מכינה עם בנותיה
90 דקות
מנה עיקרית
Previous
Next
מצרכים
למילוי:
חצי קילו בשר הודו טחון
חצי קילו בשר בקר טחון
1 צרור פטרוזילה
1 צרור כוסברה
חופן עלי כרפס
2 בצלים בינונים
1 קילו תפוחי אדמה בינונים מקולפים
3 ביצים
1 כוס קמח
1 כפית גדושה של מלח
כפית תבלין מפרום של “פרג”
3 שיני שום
כף שמן זית
למרק \ רוטב:
ליטר מים
3 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה
למילוי:
לקצוץ את כל הירקות הירוקים
על פומפיה לגרד את הבצל ותפוח ואדמה אחד
מערבבים את כל חומרי המילוי ביחד
פורסים את שאר תפוחי האדמה לפרוסות בעובי של 1.5 ס”מ
בכל אחד מתפוחי האדמה עושים חתך באמצע לא עד הסוף
ממלאים בכף אחת מהמילוי
מטגנים בשמן עמוק
לרוטב \ מרק:
בסיר לערבב את כל הרכיבים
להוסיף את המילוי
להרתיח על אש קטנה כשעה
טיפ של אלופים
למלא טוב, טוב, את תפוחי האדמה
עוד מהמתכונים שלי