מקרון ריינדו - פשטידת איטריות מקרוני חוצת דורות

פשטידת מקרוני של סבתא שהכינה אותה במחבת עוד לפני שהיו התנורים ואני ממשיכה את דרכה באהבה ובגעגוע
45 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 1 חבילה מקרוני 7
  • 250 גרם גבינה 9%
  • 50-100 גרם גבינה בולגרית
  • 50-100 גרם גבינה צפתית
  • 5 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 2-3 כפות שמן

אופן ההכנה

  • לבשל את המקרוני לפי ההוראות שעל השקית
  • להשאיר את המקרוני במסננת למשך לילה במקרר
  • בקערה לערבב: ביצים, גבינות, מלח, פלפל
  • להוסיף את המקרוני לתערובת הביצים והגבינות ולערבב
  • במחבת: לחמם את השמן ולהנמיך את הלהבה
  • לשים במחבת את המקרוני והגבינות
  • לסגור את המחבת עם מכסה ולטגן
  • לאחר שהמקרוני משחים ומתקשה, להפוך על צלחת גדולה
  • להחזיר הפוך למחבת ולהמשיך לטגן עד ששני הצדדים שחומים

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר