מרק בשר תימני

השילוב המושלם בין מנת בשר עסיסית לתיבול איכותי יוצר את התוצאה המושלמת של מרק מהביל מלא כל טוב
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • חצי קילו כתף חתוכה לקוביות
  • 4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 ליטר מרק עוף או מים
  • 2 בצל גדולים חתוכים לקוביות
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות חוואיג׳ למרק
  • 1 כף כמון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כף פפריקה
  • 3 עגבניות מגוררות
  • 2 חבילות של כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

  • בסיר גדול מטגנים בשמן זית את הבצל והשום להזהבה
  • מוסיפים את הבשר מתבלים במלח ופלפל ומטגנים מעט עד להשחמה קלה
  • מוסיפים את רסק העגבניות את התבלינים הכוסברה ומרק העוף או המים ומבשלים על אש קטנה בינונית עם מכסה לפחות שעתיים.
  • מוסיפים את תפוחי האדמה ועוד כוסברה טרייה לעוד 40 דקות
  • מתקנים תיבול מלח פלפל ומגישים

טיפ של אלופים

ניתן להשתמש בבשר צלי רגיל במקום כתף טלה

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר