מרק גולש הונגרי

מרק בבישול ארוך של בשר וירקות מהמטבח ההונגרי הקלאסי
90 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • קילו בשר, נתח מספר 4
  • 4 תפוחי אדמה
  •  2 בצלים
  • 4 גזרים
  •  עלי ירק: צרור של כוסברה ופטרוזיליה
  • 240 גרם רסק עגבניות
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פפריקה חריפה
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 6 כוסות מים

אופן ההכנה

  • מחממים שמן בסיר
  • קוצצים ומטגנים ביחד את תפוחי האדמה, הבצלים, הגזרים והבשר
  • מוסיפים את התבלינים, עלי הירק, ורסק העגבניות
  • מכסים במים עד 2-3 ס”מ מעל הבשר והירקות
  • מבשלים על אש קטנה עד שעתיים לפחות

טיפ של אלופים

לתת למנה מספיק זמן להתבשל בסבלנות ולא להוציא לפני הזמן. חשוב לתת לבשר להתרכך

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר