מרק האפונה של שרה

מרק אפונה וירקות נוספים
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 300 גרם אפונה
  • 3 תפוחי אדמה
  • 2 גזעי סלרי
  • 2 שיני שום
  • 1 בצל
  • 1 כפית חווייג’ שטוחה
  • 1 כפית מלח שטוחה (או לפי הטעם)
  • 1 כפית פלפל שחור שטוחה
  • 1 כפית כמון שטוחה
  • 1 כפית הל שטוחה
  • 1-2 כפות מרק עוף גדושות
  • שמן לפי הצורך
  • מים (לפי גודל הסיר)

אופן ההכנה

  • חותכים את הבצל לחתיכות קטנות וכותשים את השום
  • מטגנים את הבצל והשום עם מעט שמן במחבת עד להזהבה
  • מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות
  • חותכים את הסלרי
  • ממלאים סיר במים, כשהמים רותחים מוסיפים את הסלרי, תפוחי האדמה והאפונה
  • לאחר כ-5 דקות מוסיפים את הבצל והשום אל הסיר
  • מוסיפים את התבלינים יחד עם אבקת מרק העוף
  • מבשלים עד שתפוחי האדמה והסלרי מתרככים

טיפ של אלופים

“לאכול עם פיתה או לחם יחד עם פלפל חריף”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר