מערבבים בסיר את היוגורט עם המים ומבשלים על אש גבוהה, תוך כדי בחישה מתמדת והוספת האורז.
כשהמרק רותח מנמיכים לאש נמוכה ומוסיפים את עלי הכוסברה,הכרוב ושיני השום וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שעלי הכוסברה מבושלים היטב ( עד חצי שעה)
מגישים קר בקיץ וחם בחורף!
לא להשתמש בתבלינים ולבשל מכל הלב
התרומה שלכם חשובה לנו!
בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.
בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:
6 ש”ח
42 ש”ח
74 ש”ח
128 ש”ח
סכום אחר