מרק עם קובה סולת במילוי בשר

קובה סולת במילוי בשר ומרק ירקות עשיר
90 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

מתאים לכ-4 מנות:

  • 1 סלק
  • סלרי 1
  • דלעת 1
  • 1 בצל לבן
  • רבע קילו בשר טחון
  • 2 רסק עגבניות מרוכז 240 גרם
  • צרור נענע 
  • 5 שיני שום
  • חצי קילו סולת
  • 1.5 ליטר מים

אופן ההכנה

 למילוי: 

  • קוצצים ומטגנים את השום, הבצל, הסלרי, והנענע
  • מוסיפים את הבשר הטחון

 למרק:

  • קולפים ומבשלים את הדלעת, והסלק, ברסק העגבניות
  • מוסיפים כוס מים
  • מתבלים במלח לימון, פלפל, וסוכר לפי הטעם
  • מביאים את המרק לרתיחה

לקובות:

  • בקערה, מערבבים את הסולת עם כוס וחצי מים ומעט מלח
  • ממתינים כ-20 דקות, ונותנים לתערובת לנוח
  • בידיים רטובות יוצרים את הקובות לכדורים קטנים בגודל כף היד
  • משטחים כל כדור
  •  במרכזה של כל קובה מוסיפים כף מילוי
  • מהדקים מסביב למילוי
  • כאשר המרק רותח מוסיפים את הקובות 
  • מבשלים כשעה על אש קטנה

טיפ של אלופים

כדי שהבצק יהיה דק –  יש לשטח כמה שיותר עם כף היד

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר