הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
Menu
הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
Menu
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
מתכונים
Search for:
Search for:
מרק קובה סלק – קובה אדומה
מרק עם סלק, וירקות נוספים עם קובות סולת במילוי בשר
90 דקות
מנה עיקרית
Previous
Next
מצרכים
600 גרם בשר טחון
קילו סולת
2 כפיות מלח
מיץ סחוט משלושה לימונים
2 כפות סוכר
צרור סלרי
קומץ בהרט
כפית פפריקה מתוקה
קופסת רסק עגבניות
צרור פטרוזיליה
שמן
קורט פלפל שחור טחון
שני בצלים
אופן ההכנה
מערבבים את הסולת עם מים, שמן ומלח ליצירת הבצק
מטגנים בצל עד להשחמה
מוסיפים לבצל את הבשר עם פטרוזיליה קצוצה
מתבלים במלח, פלפל שחור טחון, בהרט ופפריקה מתוקה
מסננים נוזלים מהבצק
מגלגלים את הקובות ואז משטחים אחת אחת
ממלאים כל אחת בתערובת הבשר ומגלגלים חזרה
למרק:
מטגנים סלק פרוס
מוסיפים עלי סלרי, מלח, סוכר ומיץ לימון
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
מטגנים בצל ומוסיפים לתערובת ומחכים 40 דקות עד שהסלק מתרכך
מוסיפים את הקובות לעוד כ-20 דקות
טיפ של אלופים
“מנה לכל עונות השנה”
עוד מהמתכונים שלי