מרק קובה סלק – קובה אדומה

מרק עם סלק, וירקות נוספים עם קובות סולת במילוי בשר
90 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 600 גרם בשר טחון
  • קילו סולת
  • 2 כפיות מלח
  • מיץ סחוט משלושה לימונים
  • 2 כפות סוכר
  • צרור סלרי
  • קומץ בהרט
  • כפית פפריקה מתוקה
  • קופסת רסק עגבניות
  • צרור פטרוזיליה
  • שמן
  • קורט פלפל שחור טחון
  • שני בצלים

אופן ההכנה

  • מערבבים את הסולת עם מים, שמן ומלח ליצירת הבצק
  • מטגנים בצל עד להשחמה
  • מוסיפים לבצל את הבשר עם פטרוזיליה קצוצה
  • מתבלים במלח, פלפל שחור טחון, בהרט ופפריקה מתוקה
  • מסננים נוזלים מהבצק
  • מגלגלים את הקובות ואז משטחים אחת אחת
  • ממלאים כל אחת בתערובת הבשר ומגלגלים חזרה

למרק:

  • מטגנים סלק פרוס
  • מוסיפים עלי סלרי, מלח, סוכר ומיץ לימון
  • מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
  • מטגנים בצל ומוסיפים לתערובת ומחכים 40 דקות עד שהסלק מתרכך
  • מוסיפים את הקובות לעוד כ-20 דקות

טיפ של אלופים

“מנה לכל עונות השנה”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר