מרק רגל (כורעי)

מרק רגל שמבושל הרבה הרבה זמן על האש והוא גם טעים גם מנחם וגם משביע
3 שעות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 6 חתיכות של רגל בקר עם מח 
  • חצי קילו בשר מספר 5 חתוך לקוביות 
  • 6-8 תפו”א חתוכים לרבעים 
  • 150 גרם שעועית לבנה מושרית או קפואה 
  • 1 בצל קצוץ 
  • 1 כף כורכום 
  • ¾ כף כמון 
  • ½ כף פלפל שחור
  • 1 כף מרק עוף 
  • 1 כף מלח
  • מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • לטגן את הבצל 
  • להוסיף את העצמות, תפו”א ואת הבשר ולטגן  
  •  להוסיף מים בגובה 2 ס”מ מעל הרכיבים 
  • להביא לידי רתיחה 
  • את הקצף שצף להוציא ולתת לזה להתבשל ¾ שעה
  • להוסיף את התבלינים ולתת לזה עוד שעתיים של בישול בסיר חצי מכוסה 

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר