המרק של רחל עם שעועית לבנה המרחפת כענני השמים

מאכל הילדות האהוב עליי שאמי הכינה לי וכיום הוא המאכל האהוב על דור ההמשך, על ילדיי ונכדיי
40-60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 2 כוסות שעועית לבנה
  • 2-5 כפות רסק עגבניות
  • 1 בצל גדול
  • 1 כפית מלח
  • ¾ סיר מים

אופן ההכנה

  • להשרות את השעועית למשך לילה
  • לקצוץ את הבצל ולטגן עד שמזהיב
  • בסיר עם המים: לבשל את השעועית עד שמבושלת היטב (לבדוק)
  • להוסיף לשעועית את הבצל ולערבב
  • להוסיף לסיר רסק עגבניות, עד שהשעועית צבועה באדום
  • להוסיף מלח ולערבב
  • להביא לרתיחה על להבה גבוהה, ואז להנמיך את הלהבה ולבשל במשך שעה

המלצת הגשה

להגיש את המרק עם אורז לבן חם

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר