מרק תימני עם עוף וחוואיג' תימני אסלי של מרגלית

מרק תימני עם עוף -עם תבלין החוואיג’ של מרגלית
מנה ראשונה

מצרכים

לסיר משפחתי  של מרק

  • בשר עוף או גרונות הודו מה שרוצים 1.5 קילו
    ניתן לשלב או להחליף  לבשר או ורד הצלע  או שריר
  •  1 כוסברה צרור נקי ושטוף היטב
  • 5 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות גדולות
  • 1 ראש שום מקולף
  • 1 בצל יבש גדול
  • 1 כף אבקת מרק
  • 1 כף גדושה של תבלין חוויאג’
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

  • יש למלא חצי סיר מים עם העוף/בשר ולהביא לרתיחה על הגז
  • את הקצף שמצטבר למעלה יש להוציא לקערה באמצעות כף
  •  להנמיך את האש וממשיכים לבשל את הבשר על הגז למשך 30 דק ( 45 דק לבשר)  עד שמרגישים שהבשר מתרכך
  • לאחר להכניס את  התפוח אדמה, הבצל, התבלינים ואת הכוסברה. (את הכוסברה יש לקשור עם חוט בסוף הבישול יש הוציא מין הסיר)
  • טועמים ובודקים אם חסר משהו בטעם. ניתן להוסיף מלח/ חוויאג לטעם עמוק יותר

 

טיפ של אלופים

לא לשכוח לקשור את הכוסברה

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר