המרק התימני של שושנה

מרק עוף וירקות בבישול ארוך, עשיר בטעמים ובריא
שעתיים- שעתיים וחצי
מנה עיקרית

מצרכים

  • 1 בצל גדול שלם
  • 1  ראש שום  – קלוף ומופרד לשיניים
  • 6 תפוחי אדמה קטנים
  • 8 שוקיים/ירכיים שטופים ונקיים ללא שומן
  • 2 גבעולים של סלרי עם העלים חתוכים לחתיכות באורך כ 10 ס”מ
  • 1 חבילת כוסברה
  • 2 כפות גדושות חוואיג’ למרק
  • 2 כפות גדושות אבקת מרק עוף

אופן ההכנה

  • ממלאים 3/4 סיר גדול במים ומחממים על אש גדולה
  • מוסיפים בצל ושום
  • כשהמים מעלים אדים מוסיפים את העוף ותפוחי האדמה
  • לאורך הבישול מנקים את המרק מהשומן שצף
  • מוסיפים את החוואיג’ ואבקת המרק
  • שהמים מגיעים לרתיחה מוסיפים את הכוסברה והסלרי ומנמיכים את האש
  • ממשיכים לבשל על אש קטנה עד שכל הירקות רכים, בין 40 דקות לשעה

טיפ של אלופים

להוציא את השומן שצף ועולה.

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר